Днес над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време със

...
Днес над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време със
Коментари Харесай

Очаква ни топла неделя, температурите стигат 22 градуса

Днес над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време със слаб до сдържан югозападен вятър. Около и след пладне облачността над северозападните региони ще стартира да се усилва, вятърът там ще се ориентира от запад-северозапад и с него ще стартира да нахлува леден въздух. По-късно след обяд тук-там в Северозападна България, а вечерта и във високите западни полета ще има превалявания от дъжд.
Максималните температури ще са предимно между 17° и 22°, в София – към 17°. През нощта против понеделник преваляванията ще обзет по-голямата част от страната. 
Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са от 10°- 11° в северните региони, до 18°- 20° в региона на Бургас. Температурата на морската вода е 8°- 9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
В планините ще доминира слънчево време. След обяд облачността над масивите от Западна България ще стартира да се усилва. Вечерта, основно в Западна Стара планина, ще има превалявания от дъжд. Ще духа сдържан запад югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра – към 3°. През нощта преваляванията ще обзет доста региони, вятърът ще се ориентира от северозапад, с него температурите бързо ще се намаляват и дъждът ще минава в сняг на все по-малка височина. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР